☆☆ Zweibr├╝der LED Lenser M7R ongeziene prijzen

☆☆ Zweibr├╝der LED Lenser M7R ongeziene prijzen

Zweibr├╝der LED Lenser M7R in Oosterend

LED Lenser M7R
LED Lenser M7R heeft inmiddels een opvolger! Dit is de Led Lenser M7R.2 de M7R zal spoedig niet meer verkrijgbaar zijn!
De LED Lenser M7R is een krachtige zaklamp van slechts 15,3 cm lang die je in iedere situatie te hulp schiet.
Hij beschikt namelijk over 8 verschillende standen waaronder: morsecode, knipperlicht, S.O.S. en strobe om eventuele vijanden mee te verblinden in het donker.
In de felste stand schijnt hij met een lichtsterkte van 400 lumen. Hiermee wordt je omgeving tot wel 280 meter ver verlicht. Loop je in het bos en gaat het regenen?
Geen probleem, want je zaklamp is waterdicht (IPX4). De LED Lenser M7R beschikt over een oplaadbare accu die tot 40 uur meegaat op de laagste stand.
En zodra hij leeg is hang je hem aan je computer en dan is hij in een mum van tijd weer vol.
Kijk in de webshop van All-in Preventie voor een productvideo van deze LED Lenser zaklamp!
U krijgt 5 jaar garantie op de zaklamp en zelfs 10 jaar op de aluminium behuizing! Deze garantietermijn is uitsluitend van toepassing bij All-in Preventie als officieel dealer van LED Lenser!. (EAN code: 4029113830737 ) (ID: 9200000018279349 Zweibr├╝der) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Oosterend ? Zweibr├╝der LED Lenser M7R in Oosterend

Klus materiaal kopen in Friesland

Meestal wordt jouw item “Zweibr├╝der LED Lenser M7R” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede tools in de streek van Opsterland (Nederland).

Winkels in Opsterland

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen. Weet dat dit een gekend merk is: Hubo …


Er zijn veel shops nabij Opsterland. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal klussenerop.nl Zweibr├╝der LED Lenser M7R in Oosterend


Reageren is niet mogelijk.