☆ Wagner W 867 E Verfspuit – Voor binnen en buiten – Voor muurverf, lak en beits uitzonderlijke koopjes

☆ Wagner W 867 E Verfspuit – Voor binnen en buiten – Voor muurverf, lak en beits uitzonderlijke koopjes

Wagner W 867 E Verfspuit - Voor binnen en buiten - Voor muurverf, lak en beits in Herseaux

Met dit universele verfspuitsysteem van Wagner, type W 867 E, breng je muurverf, primers, lak, vernis, houtbeschermingsmiddelen, olie of beits aan, op waterbasis of op solventbasis.

De voordelen van een verfspuit:
Iedereen kan het! – Je hebt geen speciale kennis nodig om een WAGNER toestel te gebruiken. Alleen plezier in het werk en eventueel een paar goede ideeën.
Snelheid – Je bespaart minimaal de helft van de tijd in vergelijking met een borstel of rol. Bovendien heb je slechts 1 laag nodig voor een mooi dekkend resultaat.
Een perfect, egaal resultaat – De verflaag is homogeen, glad en egaal. Het resultaat is dus gelijk aan dat van een professionele schilder, dus zonder geklieder of verfaanzetten.

Kenmerken Wagner W 867 E:
– Met 2 spuitopzetstukken: iSpray opzetstuk voor muurverf en PerfectSpray opzetstuk voor lak, beits of olie.
– Voor kleine tot grote verfprojecten binnen of buiten:
binnen: muren, plafonds, meubels, ramen, deuren, …
buiten: tuinhuizen, garages, tuinhout, terrassen, tuinmeubels …
– Met de multifunctionele handgreep kunnen alle functies van het apparaat direct aan het pistool worden bediend, zelfs de luchthoeveelheid.
– Nauwkeurig en comfortabel werken met de instelbare verfstraal: verticaal of horizontaal. Punstraal mogelijk bij spuitopzetstuk voor lak en beits.
– Click & Paint systeem: verwissel je verf en dus de beker binnen enkele seconden . Dankzij het Click & Paint systeem kan je ook andere opzetstukken op je toestel plaatsen.
– Makkelijk werken: turbine staat op de grond, je hebt enkel het spuitopzetstuk in de hand.
– Makkelijk te reinigen.
– Geleverd in een praktische koffer om alle accessoires netjes op te bergen.

Technische kenmerken:
– Vermogen: 615 W
– Verstuivingsvermogen: 160 W.
– Maximum debiet: 0 – 400 ml / min.
– Lengte van de luchtslang : 3,5 m.
– Inhoud beker: 1300 ml voor muurverf, 600 ml voor lak/beits/houtbeschermingsmiddelen
– Garantie : 2 jaar

Hoe gebruik ik het?
– Plak de oppervlakken af die niet meegespoten mogen worden en/of bescherm de ondergrond.
– Meng het product goed, verdun het indien nodig (zie handleiding), en giet het in de beker.
– Klik de beker op het toestel.
– Stel de aanpasbare verfstraal: verticaal of horizontaal. Voer een test uit op een stuk karton om de juiste instelling van het spuitpistool te bepalen.
– Regel indien nodig het debiet van de verf met de +/- knop.
– Reinig het toestel grondig. Vul de beker enkele keren met proper water en spuit de beker volledig leeg om ook de binnenkant van het toestel goed te reinigen.

Tips & Tricks
– Het spuitresultaat wordt grotendeels bepaald door hoe glad en schoon het te spuiten oppervlak vooraf is gemaakt. Behandel het oppervlak daarom zorgvuldig voor en houd het stofvrij.
– Dek oppervlakken af die niet moeten gespoten worden af.
– Voer steeds een test uit op een stuk karton om de juiste instelling van het spuitpistool te bepalen.
– De spuitbeweging moet niet met de pols worden uitgevoerd, maar met de arm. Zo blijft tijdens het spuiten de afstand tussen het spuitpistool en het oppervlak altijd gelijk. Kies een afstand van 5-15 cm, afhankelijk van de gewenste straalbreedte.
– Beweeg het spuitpistool gelijkmatig heen en weer of op en neer, afhankelijk van de instelling van de spuitstraal.
– Gelijkmatige bewegingen met het spuitpistool geven een uniforme oppervlaktekwaliteit.

Wie is Wagner:
WAGNER-Groep is marktleider in het ontwikkelen van verfspuitsystemen voor de Doe-Het-Zelf markt alsook apparatuur voor het machinaal aanbrengen van verven, lakken en pleisters voor de professionele markt. Ons grote gamma producten beantwoordt dus aan de noden van zowel fabrikanten, aannemers als doe-het-zelvers. Of het nu gaat om fijnspuitsystemen, verfrollers, handspuitpistolen, behangafstomers of een Airless-spuitsysteem, bij WAGNER vindt u ongetwijfeld de oplossing voor elk project. (EAN code: 4004025064036 Welke verfspuit moet ik kiezen?) (ID: 9200000012515449 Wagner) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Herseaux ? Wagner W 867 E Verfspuit - Voor binnen en buiten - Voor muurverf, lak en beits in Herseaux

Klus materiaal kopen in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “Wagner W 867 E Verfspuit – Voor binnen en buiten – Voor muurverf, lak en beits” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante tools in de streek van Mouscron/Moeskroen (België).

Waar? in Mouscron/Moeskroen

Er zijn veel manieren om een artikel te kopen. Weet dat dit een gekend firma is: Hubo …


Er zijn veel winkels nabij Mouscron/Moeskroen. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol www.klussenerop.nl Wagner W 867 E Verfspuit - Voor binnen en buiten - Voor muurverf, lak en beits in Herseaux


Reageren is niet mogelijk.