☆ Victorinox SwissChamp XAVT Zakmes 80 Functies – Transparant Rood Stuntprijzen

☆ Victorinox SwissChamp XAVT Zakmes 80 Functies – Transparant Rood Stuntprijzen

Victorinox SwissChamp XAVT Zakmes 80 Functies - Transparant Rood in Bisselt

Victorinox Original Swiss Army zakmes ‘SwissChamp XAVT’ met gladde rode beschaling. Het meest complete Victorinox zakmes met maar liefst 80 functies. Een absolute topper! Alle onderdelen zijn van roestvrij staal. Dit collectors item van superieure Zwitserse kwaliteit wordt geleverd in een luxe geschenkdoos.
Victorinox:
Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven.

Kenmerken:

• Alle onderdelen van roestvrij staal
• Transparant rode beschaling
• Collectors item
• 80 functies
• Lengte gesloten 91 mm
• In luxe geschenkdoos
• Levenslange garantie (EAN code: 7611160000170 ) (ID: 9200000002924859 Victorinox) Ben je een Doe Het Zelver in Bisselt ? Victorinox SwissChamp XAVT Zakmes 80 Functies - Transparant Rood in Bisselt

Doe het zelf benodigdheden kopen in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Victorinox SwissChamp XAVT Zakmes 80 Functies – Transparant Rood” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante sto in de streek van Mook en Middelaar (Nederland).

Waar? in Mook en Middelaar

Er zijn veel manieren om een artikel te kopen. Onthou dat dit een gekend merk is: mediamarkt enz.


Er zijn veel shops nabij Mook en Middelaar. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal www.klussenerop.nl Victorinox SwissChamp XAVT Zakmes 80 Functies - Transparant Rood in Bisselt


Reageren is niet mogelijk.