☆ Victorinox Climber Zakmes 14 Functies – Zwart de beste deal

☆ Victorinox Climber Zakmes 14 Functies – Zwart de beste deal

Victorinox Climber Zakmes 14 Functies - Zwart in Vinkepas

Victorinox Original Swiss Army zakmes ‘Climber’ met gladde transparant blauwe beschaling. Alle onderdelen zijn van roestvrij staal. Dit zakmes van superieure Zwitserse kwaliteit heeft de volgende 14 functies: groot mes, klein mes, schaar, multifunctionele haak, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier (ook voor kruiskopschroeven), flesopener met schroevendraaier en draadstripper, boorpriem, sleutelring, pincet en tandenstoker.
Victorinox:
Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven.

Kenmerken:

• Alle onderdelen van roestvrij staal
• Gladde transparant blauwe beschaling
• 14 functies waaronder een schaar en een multifunctionele haak
• Lengte gesloten 91 mm
• In doosje
• Levenslange garantie (EAN code: 7611160100214 ) (ID: 9200000002924843 Victorinox) Ben je een klussenerop in Vinkepas ? Victorinox Climber Zakmes 14 Functies - Zwart in Vinkepas

Doe het zelf benodigdheden bestellen in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “Victorinox Climber Zakmes 14 Functies – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede sto in de streek van Horst aan de Maas (Nederland).

Waar? in Horst aan de Maas

Er zijn veel manieren om een koopwaar aan te schaffen. Onthou dat dit een gekend merk is: Hubo …


Er zijn veel shops nabij Horst aan de Maas. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com WWW.klussenerop.nl Victorinox Climber Zakmes 14 Functies - Zwart in Vinkepas


Reageren is niet mogelijk.