☆☆ Stanley – Diamant Slijpsteen ongeziene prijzen

☆☆ Stanley – Diamant Slijpsteen ongeziene prijzen

Stanley - Diamant Slijpsteen in Kraloo

Rasp | 0,194 kg

Nooit meer last van botte messen en ander gereedschap met de Stanley Diamant Slijpsteen. Vanaf nu kan je zelf je gereedschap slijpen om je klus gemakkelijk te klaren.

Gebruik

De slijpsteen heeft een grove korrel aan ÊÊn zijde en een fijne korrel aan de andere zijde. Ook is hij voorzien van een handgreep waardoor hij extra comfortabel is in gebruik.

Voordelen

Door de kuiltjes in beide zijden van de slijpsteen blijft het slijpsel niet op het oppervlak liggen. Hierdoor blijft het slijpresultaat optimaal. Beide zijden hebben een groef om bijvoorbeeld vishaakjes te slijpen. De slijpsteen kan worden opgeborgen in de handgreep waardoor hij beschermd wordt tegen onder andere vocht, vuil en schokken.

Specificaties

  • Stanley Diamant Slijpsteen
  • Gewicht: 0,166 kg

Verpakkingsinhoud

  • Stanley Diamant Slijpsteen

Over het merk Stanley

Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien. (EAN code: 3253560161446 ) (ID: 9200000010730758 Stanley) Ben je een Doe Het Zelver in Kraloo ? Stanley - Diamant Slijpsteen in Kraloo

Doe het zelf benodigdheden bestellen in Drenthe

Meestal wordt jouw goed “Stanley – Diamant Slijpsteen” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede tools in de regio van De Wolden (Nederland).

Bestellen? in De Wolden

Er zijn veel manieren om een koopwaar aan te schaffen. Weet dat dit een gekend firma is: Gamma …


Er zijn veel shops nabij De Wolden. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol www.klussenerop.nl Stanley - Diamant Slijpsteen in Kraloo


Reageren is niet mogelijk.