☆☆ Solar LED huisnummerbord de beste deal

☆☆ Solar LED huisnummerbord de beste deal

Solar LED huisnummerbord in Linkhout

RVS | 12,5 x 16,5 cm (lxb)

Iedereen maakt het wel eens mee. Ben je bijna op je bestemming aangekomen en dan zoek je een huisnummer dat nergens lijkt te staan. Met name in de avond en de nacht zoek je je een ongeluk en is het zelfs gevaarlijk om te stoppen om te turen naar een brievenbus of een slecht verlicht huisnummerbordje.

Wanneer je dan een beetje pech hebt staat er helemaal geen huisnummer en moet je ook nog eens uitstappen. Daarnaast, een beetje leuke decoratie bij je voordeur kan ook geen kwaad. Het huisnummer bord is zelf op te maken door middel van bijgesloten stickers, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het zal geen probleem zijn om je huisnummer op te laten vallen. Geen postbode, vriend of kennis gaat nog aan je huis voorbij!

Specificaties:
Type: Solar LED huisnummer
Voeding: Zonnepaneel
Brandtijd: 6-8 uur met volledig opgeladen batterij
Materiaal bovenkant: RVS
Afmeting transparant bordje: ca. 16,5 cm breed en 12,5 cm lang
Belettering: 1x A t/m F
Becijfering: 2x 1 t/m 9
Lampen: 4x LED
Inclusief: bevestiging materiaal (EAN code: 4034127602249 ) (ID: 9200000055364633 ) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Linkhout ? Solar LED huisnummerbord in Linkhout

Klus gerief bestellen in Limburg

Meestal wordt jouw item “Solar LED huisnummerbord” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante las in de regio van Lummen (België).

Waar? in Lummen

Er zijn veel manieren om een koopwaar te kopen. Onthou dat dit een stabiel merk is: mediamarkt enz.


Er zijn tal van winkels nabij Lummen. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal WWW.klussenerop.nl Solar LED huisnummerbord in Linkhout


Reageren is niet mogelijk.