☆ Schütte Tahiti Douchepaneel – met Douchekraan – Mengkraan – 2 Massage Sproeiers – Roestvrije Staal Stuntprijzen

☆ Schütte Tahiti Douchepaneel – met Douchekraan – Mengkraan – 2 Massage Sproeiers – Roestvrije Staal Stuntprijzen

Schütte Tahiti Douchepaneel - met Douchekraan - Mengkraan - 2 Massage Sproeiers - Roestvrije Staal in Mantgum

Het Schütte Tahiti RVS-douchepaneel wordt gebruikt als vervanger of vernieuwing van je huidige handdoucheset. Dit douchepaneel heeft dankzij het glas een design uitstraling en past in iedere moderne badkamer. Deze is voorzien van een ééngreepsmengkraan. Het systeem bestaat uit een grote stortdouche, 2 verkwikkende massagejets voor extra douchegenot,een losse handdouche, een flexibele doucheslang. Het uitstroomende water uit de stortdouche geeft een extra wellness-gevoel!

Het douchepaneel dient gemonteerd te worden boven de douchekraan op de muur van de badkamer. Het bevestigingsmateriaal hiervoor zit in de verpakking. Het water loopt doormiddel van de aansluitslang via het paneel naar de hoofddouche. De houder voor de handdouche kan gemonteerd naast het paneel. De keuze voor het gebruiken van de stortdouche, de massagejets of de handdouche kan worden bepaald doormiddel van de omstelknop. Deze omstelknop is te gebruiken om het water uit de stortdouche, de massagejets of de handdouche te laten stromen.

De belangrijkste specificaties:
-douchepaneel van roestvrij staal
-inclusief ééngreepsmengkraan
-grote ronde wellness-stortdouche (195 mm x 195 mm) met antikalk sproeigaatjes
-2 massagejets
-moderne handdouche met antikalk sproeigaatjes en wandhouder
-antikalk sproeigaatjes
-metalen doucheslang, 1700 mm
-flexibele metalen aansluitslangen volgens DVGW/KTW-A
-omsteller
-design vormgeving
-zijdelingse afdekking
-geschikt voor wandmontage
-afmetingen (LxBxD): 1250 mm x 220 mm x 475 mm
-3 jaar garantie

Wat zit er in de verpakking:
-douchepaneel
-handdouche
-doucheslang
-aansluitslangen
-aansluitmateriaal
-bevestigingsmateriaal
-complete gedetailleerde montagehandleiding in diverse talen, waaronder ook Nederlands en duidelijke tekeningen

Wat is het verschil tussen een stortdouche en een douchepaneel?
Het verschil tussen een stortdouche en een douchepaneel is als volgt. Een stortdouche beschikt over een hoofddouche waaruit het water via de glijstang uitstroomt. Een douchepaneel beschikt niet over een glijstang. Het paneel overdekt de watertoevoer naar de hoofddouche. In het paneel zijn een aantal massagejets ingewerkt voor een extra wellness douchegenot. Zowel de stortdouches alsook de douchepanelen van Schütte worden altijd geleverd met een extra handdouche. Zo hoeft u niet van de flexibiliteit van een losse handdouche afstand te doen.

Kwaliteit:
Het douchepaneel voldoet aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving

Tips:
-gebruik een niet-agressief schoonmaakmiddel zo blijft de buitenkant het mooiste. (EAN code: 4008431600352 ) (ID: 9200000035850796 Schütte) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Mantgum ? Schütte Tahiti Douchepaneel - met Douchekraan - Mengkraan - 2 Massage Sproeiers - Roestvrije Staal in Mantgum

Klus gerief kopen in Friesland

Meestal wordt jouw item “Schütte Tahiti Douchepaneel – met Douchekraan – Mengkraan – 2 Massage Sproeiers – Roestvrije Staal” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante tools Douchepanelen in de regio van Littenseradiel (Nederland).

Online in Littenseradiel

Er zijn veel manieren om een product te kopen. Onthou dat dit een gekend merk is: mediamarkt …


Er zijn tal van shops nabij Littenseradiel. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol klussenerop.nl Schütte Tahiti Douchepaneel - met Douchekraan - Mengkraan - 2 Massage Sproeiers - Roestvrije Staal in Mantgum


Reageren is niet mogelijk.