☆ Pompespagnolet Ton 400 nikkel Stuntprijzen

☆ Pompespagnolet Ton 400 nikkel Stuntprijzen

Pompespagnolet Ton 400 nikkel in Lutjegast

Nikkel | 0,799 kg

Met deze deurespagnolet in nikkel en ebbenhouten greep, kunt u met één handeling de meerpuntssluiting bedienen. Deurespagnoletten geven de (stolp) deuren met stangen en geleide hulzen een mooi en klassiek uiterlijk. Denk er altijd aan om een handgreep te gebruiken om de tweede deur aan te trekken. Daarnaast is het mogelijk om een slot te bevestigen op de stang van de espagnolet.

strongWat zit er in de verpakking:/strong
– Deurespagnolet
– Bevestigingsmateriaal voor montage

strongGarantie en onderhoud:/strong
Op de producten van Intersteel zit 10 jaar functionaliteitsgarantie. Voor het onderhoud adviseren wij regelmatig het product af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek.

strongOver Intersteel:/strong
Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeerondersteunend aanwezig. (EAN code: 8714186121047 ) (ID: 9200000021138865 Ferraro) Ben je een Doe Het Zelver in Lutjegast ? Pompespagnolet Ton 400 nikkel in Lutjegast

Klus materiaal kopen in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “Pompespagnolet Ton 400 nikkel” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede tools in de streek van Grootegast (Nederland).

Waar? in Grootegast

Er zijn veel manieren om een koopwaar te bestellen. Onthou dat dit een stabiel merk is: Gamma enz.


Er zijn veel winkels nabij Grootegast. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com klussenerop.nl Pompespagnolet Ton 400 nikkel in Lutjegast


Reageren is niet mogelijk.