☆☆ O’Daddy – Deurhor Magnetisch Deluxe BEIGE (92x230cm) ”Gezien bij Rob” de beste deal

☆☆ O’Daddy – Deurhor Magnetisch Deluxe BEIGE (92x230cm) ”Gezien bij Rob” de beste deal

O'Daddy - Deurhor Magnetisch Deluxe BEIGE (92x230cm) ''Gezien bij Rob'' in Daknam

Kunststof | 230 x 92 cm (lxb)

Bekend van TV! U heeft dit product wellicht wel gezien bij Robs Grote Tuinverbouwing.

O’Daddy magnetische hor deluxe. De hor die niet open waait! Bij deze hor zijn er magneten gebruikt over de gehele hoogte welke onzichtbaar zijn weggewerkt in een zoom. Door deze constructie sluit de hor sneller en beter en zal deze niet meer open waaien.

  • Deze hor is gemakkelijk te monteren op iedere deur.
  • Air-permeabel ( zware) transparante gordijnstof van 60 gr.m2
  • Van onder tot boven weggewerkte magneten in een zoom
  • Sluit snel en licht
  • Past op alle standaard deuren en kozijnen
  • Eenvoudige installatie zonder schroeven of boren
  • Mooie Ademende stof
  • Bovenzijde is 1 vast gedeelte wat het bevestigen makkelijker maakt
  • Afmeting: 92×230 cm.
  • Ideaal voor het balkon, patio deur, (vakantie )woning of Caravan

Met de O’daddy magnetische hor houdt u ongedierte, insecten en die vervelende muggen lekker buiten en kunt u binnen toch genieten van de frisse lucht van buiten. De magnetische klamboe werkt doormiddel van weggewerkte magneten over de gehele lengte en hierdoor kunt u door de hordeur lopen zonder uw handen te gebruiken. Binnen enkele seconden sluit de hor zich weer helemaal af. Dit product voldoet vele malen beter dan de alternatieven die op de markt zijn, het is niet voor niets dat Rob er veel aandacht aan besteed in zijn programma.

Gezien bij Rob:

Al vele jaren presenteert Rob het programma ‘Rob’s Grote Tuinverbouwing’, bij SBS6 elke zaterdagmiddag en een herhaling op zondag morgen. Iedere week weer verrast Rob de mensen met een geweldige tuin als een ware metamorfose. Kwaliteit staat bij Rob hoog in het vaandel en daarom test en keurt hij alle producten die te zien zijn in het prgramma , hoogstpersoonlijk. Zo zul je ook vaak zien dat Rob een bezoek brengt aan de leverancier of producent. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Zo ook alle artikelen van O’daddy zijn door hem aan een kritische keuring onderworpen en worden daarom van harte aanbevolen door Rob. (EAN code: 8718657951898 ) (ID: 9200000045683154 O’DADDY) Ben je een Doe Het Zelver in Daknam ? O'Daddy - Deurhor Magnetisch Deluxe BEIGE (92x230cm) ''Gezien bij Rob'' in Daknam

Doe het zelf materiaal bestellen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “O’Daddy – Deurhor Magnetisch Deluxe BEIGE (92x230cm) ”Gezien bij Rob”” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede tools in de streek van Lokeren (België).

Online in Lokeren

Er zijn veel manieren om een koopwaar te bestellen. Onthou dat dit een gekend merk is: Gamma enz.


Er zijn tal van shops nabij Lokeren. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com WWW.klussenerop.nl O'Daddy - Deurhor Magnetisch Deluxe BEIGE (92x230cm) ''Gezien bij Rob'' in Daknam


Reageren is niet mogelijk.