☆ Intersteel rozet met sleutelgat de beste deal

☆ Intersteel rozet met sleutelgat de beste deal

Intersteel rozet met sleutelgat in Marknesse

Deze ronde rozet met sleutelgat is voorzien van een hoogwaardige zwarte PVD coating. Door deze speciale behandeling, is de finish van een buitengewone kwaliteit. Dit maakt het product minder gevoelig voor corrosie en het behoud van de oorspronkelijke kleur is gegarandeerd voor een periode van 25 jaar. Het voordeel van losse rozetten is dat u eindeloos kunt combineren met losse deurkrukken.

strongWat zit er in de verpakking:/strong
– Rozet met sleutelgat

strongGarantie en onderhoud:/strong
Op dit product zit 10 jaar functionaliteitsgarantie en 25 jaar garantie op lak. Bij dit product is een dunne laag zirkonium aangebracht, die ervoor zorgt dat het product zijn glans niet verliest. Voor het onderhoud adviseren wij regelmatig het product af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek.

strongOver Intersteel:/strong
Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeerondersteunend aanwezig. (EAN code: 8714186146552 ) (ID: 9200000049826973 Intersteel) Ben je een klussenerop in Marknesse ? Intersteel rozet met sleutelgat in Marknesse

Doe het zelf benodigdheden kopen in Flevoland

Meestal wordt jouw artikel “Intersteel rozet met sleutelgat” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede tools Rozetten in de streek van Noordoostpolder (Nederland).

Bestellen? in Noordoostpolder

Er zijn veel manieren om een product te kopen. Onthou dat dit een gekend firma is: mediamarkt …


Er zijn veel winkels nabij Noordoostpolder. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com www.klussenerop.nl Intersteel rozet met sleutelgat in Marknesse


Reageren is niet mogelijk.