☆ illbruck purpistool – kunststof handgreep uitzonderlijke koopjes

☆ illbruck purpistool – kunststof handgreep uitzonderlijke koopjes

illbruck purpistool - kunststof handgreep in Hoogkerk

Dit illbruck purpistool is het meestverkochte model. De lans is lang genoeg voor de meeste afdichtingsklussen waarbij u pur-schuim gebruikt.

Specificaties:
Merk: illbruck
Type: C

In de doos:
1 stuks purpistool

Tips:
Laat de bus purschuim na gebruik op het pistool zitten en berg het geheel zo op dat de bus onder hangt. Om te voorkomen dat het pistool verstopt raakt is het advies om regelmatig te reinigen als u een nieuwe purbus gaat gebruiken.

Over het merk:
Illbruck was tot voor kort toeleverancier voor diverse andere merken, maar brengt sinds enige tijd onder eigen naam artikelen op de markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in in wind- en vochtwerende afdichtingen bij ramen en deuren. (EAN code: 8713465307134 ) (ID: 9200000010483591 Kelfort) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Hoogkerk ? illbruck purpistool - kunststof handgreep in Hoogkerk

Klus gerief kopen in Groningen

Meestal wordt jouw artikel “illbruck purpistool – kunststof handgreep” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante tools Purschuim in de regio van Groningen (Nederland).

Online in Groningen

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen. Onthou dat dit een gekend firma is: Gamma …


Er zijn tal van shops nabij Groningen. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal klussenerop.nl illbruck purpistool - kunststof handgreep in Hoogkerk


Reageren is niet mogelijk.