☆☆☆ Haceka Kosmos Wit Toiletborstelset ongeziene prijzen

☆☆☆ Haceka Kosmos Wit Toiletborstelset ongeziene prijzen

Haceka Kosmos Wit Toiletborstelset in Vierhuizen

Een lange, slanke en stevig afgesloten toiletborstelset met handige binnenpot. Deze binnenpot is net zo hoog als de buitenpot en is er makkelijk uit te halen. U kunt hem dus altijd snel leeggooien of schoonmaken. De set is aan de wand te monteren, maar u kunt hem ook op de grond zetten.

Waar is het van gemaakt?
Metaal

Specificaties
Kleur: wit
Afmetingen: 9,3 x 10,4 x 37,7 cm
Garantie: 10 jaar

Hoe bevestig ik het?
U kunt dit product monteren middels de bijgeleverde schroeven en pluggen.

Wilt u liever niet boren in de tegels, maak dan gebruik van HangOn. Een supersterke lijm die tot 25 kg. gewicht kan dragen. Makkelijker uw accessoires ophangen kan bijna niet.

pluggenWat zit er bijgevoegd in de verpakking?
Montage handleiding, schroeven en pluggen

Over de Haceka Kosmos Zwart serie:
Zwart of wit, helemaal in! De tijdloze, ronde vormen van Kosmos geven uw badkamer extra sfeer. Oรณk als u houdt van het nieuwste van het nieuwste! Want sinds kort kunt u Kosmos aanschaffen in modern zwart of wit: ruw en mat uitgevoerd, dus helemaal passend bij de laatste trends. Kijk voor meer inspiratie naar de videoclip onder de afbeelding.

Tips & tricks:
Montage:
Wij adviseren niet in de voeg van de tegel te boren. De accessoire heeft dan niet genoeg houvast om recht te blijven hangen. Voor een stevige montage is het dus beter om in de tegel te boren. Om te voorkomen dat de boor uitschiet, kunt u eerst wat tape op de tegel plakken.

Onderhoud:
Voor het schoonmaken kunt u de accessoire met een spons, een mild sopje en een zachte doek reinigen. Voor het verwijderen van kalkvlekken kunt u een reiniger op basis van azijn of citroenzuur gebruiken. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen en schuursponsjes. (EAN code: 8711331022051 ) (ID: 9200000010724670 Haceka) Ben je een klussenerop in Vierhuizen ? Haceka Kosmos Wit Toiletborstelset in Vierhuizen

Doe het zelf gerief bestellen in Groningen

Meestal wordt jouw item “Haceka Kosmos Wit Toiletborstelset” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante tools Toiletborstels in de regio van Delfzijl (Nederland).

Winkels in Delfzijl

Er zijn veel manieren om een artikel te kopen. Weet dat dit een stabiel firma is: Gamma …


Er zijn tal van shops nabij Delfzijl. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal klussenerop.nl Haceka Kosmos Wit Toiletborstelset in Vierhuizen


Reageren is niet mogelijk.