☆ GROHE Grohtherm 1000 New Thermostatische Douchekraan – 12 cm hartafstand – Zonder koppelingen ongeziene prijzen

☆ GROHE Grohtherm 1000 New Thermostatische Douchekraan – 12 cm hartafstand – Zonder koppelingen ongeziene prijzen

GROHE Grohtherm 1000 New Thermostatische Douchekraan - 12 cm hartafstand - Zonder koppelingen in Montignies-sur-Roc

Losse kraan | Montage: Opbouw | Hartafstand: 12 cm

Stel je eens voor, dat als je gaat douchen, het water vanaf de eerste seconden al op temperatuur is en dat het water op een aangename en constante temperatuur blijft. Stel je eens voor, dat de temperatuur op 38° C wordt begrensd en je beschermt tegen verbranding en dat de kraan nooit te heet wordt om vast te pakken.

Voeg vervolgens zelf nog wat wensen toe zoals metalen ergonomische grepen, een waterbesparingsfunctie en een glanzend chromen beschermlaag met een lange levensduur en je hebt de GROHE Grohtherm 1000 New thermostatische douchekraan. TurboStat, SafeStop, CoolTouch, Eco Button en StarLight, zo heten de bovengenoemde functies en zij maken deze kraan de perfecte keuze voor je badkamer. Want zelfs het installeren wordt je makkelijk gemaakt. Gewoon vastzetten op de bestaande aansluitingen (120 mm) en de kraan is klaar voor gebruik!

GROHE Grohtherm 1000 New – nauwkeurige thermostaattechniek voor je douche
Praktisch, comfortabel en zeker. Zo zijn de thermostaatkranen uit de GROHE Grohtherm 1000 New serie in slechts drie woorden samen te vatten. Allen zijn voorzien van intelligente technische toepassingen en ze zijn licht te bedienen. Je kunt kiezen uit opbouw- en inbouwkranen en varianten met- of zonder douche. De serie omvat techniek die op de praktijk is gebaseerd zoals GROHE TurboStat voor een constante watertemperatuur, SafeStop die de temperatuur voor de veiligheid begrenst op 38° C en GROHE CoolTouch die ervoor zorgt dat de kraan niet te warm wordt en je je niet aan de kraan brandt.

De serie is voorzien van GROHE EcoJoy om tot wel 50% op je waterverbruik te besparen. Zo dragen de kranen en douches bij aan het milieu. Het design van deze serie past in elke badkamer. De grepen zijn ergonomisch gevormd en de chromen GROHE StarLight beschermlaag geeft de serie een glans die niet alleen lang meegaat maar ook onderhoudsvriendelijk is. De serie omvat veel producten en biedt voor elke badkamerwens een oplossing!

Specificaties:
• GROHE TurboStat®: binnen een fractie van een seconde de gewenste temperatuur om je hele douche van te genieten
• GROHE CoolTouch®: de kraan wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuur
• GROHE EcoJoy®: minder water, verantwoord genieten
• Met de EcoButton functie is het heel eenvoudig om tot wel 50% op je waterverbruik te besparen
• Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag
• GROHE SafeStop beschermt je tegen een te hoge watertemperatuur
• GROHE EasyLogic®: eenvoudige bediening door duidelijke signalering op de kraan
• Aqua Paddle: ergonomische- en eenvoudig te bedienen grep
• GROHE MetalGrip – hoogwaardige, matalen grepen voor veel bedieningsgemak

Wat zit er in de verpakking:
• Thermostaatkraan
• Nederlandse montagehandleiding

Voordelen:
GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuur
Veiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.

GROHE CoolTouch®: veiligheid boven alles
Met GROHE CoolTouch® wordt het hete water in de kraan omspoeld door het koude water. De kraan wordt zo nooit warmer dan de temperatuur die je hebt ingesteld en wordt voorkomen dat je je aan de kraan brandt. En dat is wel zo veilig, zeker voor kinderen.

GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

GROHE EcoButton: eenvoudig tot wel 50% water besparen
Met deze functie bepaal je zelf wat je wilt: douchen zoals je gewend bent of de EcoButton gebruiken en tot wel 50% op water besparen zonder in te leveren op comfort.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE SafeStop: houdt de kraan op 38°C
Deze zekerheidsfunctie is praktisch én beschermend. De kraan ’klikt’ vast op een comfortabele temperatuur van 38°C. Zo heeft het water altijd een constante en prettig warme temperatuur en wordt voorkomen dat je de temperatuur per ongeluk te hoog zet. Heel veilig, ook voor kinderen. Je kunt de instelling van deze functie zelf aanpassen als je bijvoorbeeld altijd warmer of kouder water dan 38°C zou willen. Aan jou de keus.

GROHE EasyLogic®: zeer eenvoudige bediening
De temperatuur is gemakkelijk van de kraan af te lezen i.p.v. vanaf de greep. Zo kun je snel en makkelijk de temperatuur instellen die jij het fijnst vindt. De bediening is werkelijk kinderlijk eenvoudig.

Aqua Paddle: comfortabele- en eenvoudig te bedienen grepen
Met de ergonomisch gevormde grepen is het makkelijk om de gewenste temperatuur nauwkeurig in te stellen. Zelfs met ingezeepte handen.

GROHE MetalGrip – ergonomisch gevormde metalen grepen
GROHE kranen met GROHE MetalGrip liggen goed in de hand door hun ergonomische vormgeving. Hoogwaardig materialen en vloeiende vormen zorgen voor bedieningsgemak en geven houvast. Een kranenleven lang! (EAN code: 4005176309649 Welke kraan moet ik kiezen?) (ID: 9200000040369048 GROHE) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Montignies-sur-Roc ? GROHE Grohtherm 1000 New Thermostatische Douchekraan - 12 cm hartafstand - Zonder koppelingen in Montignies-sur-Roc

Klus benodigdheden bestellen in Henegouwen

Meestal wordt jouw artikel “GROHE Grohtherm 1000 New Thermostatische Douchekraan – 12 cm hartafstand – Zonder koppelingen” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede tools Douchekranen in de regio van Honnelles (België).

Winkels in Honnelles

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen. Onthou dat dit een gekend firma is: Hubo …


Er zijn veel shops nabij Honnelles. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com klussenerop.nl GROHE Grohtherm 1000 New Thermostatische Douchekraan - 12 cm hartafstand - Zonder koppelingen in Montignies-sur-Roc


Reageren is niet mogelijk.