☆☆ EXIN VERLENGSNOER 10M RANDAARDE IP44 NEOPREEN 3X1.5 ZWART uitzonderlijke koopjes

☆☆ EXIN VERLENGSNOER 10M RANDAARDE IP44 NEOPREEN 3X1.5 ZWART uitzonderlijke koopjes

EXIN VERLENGSNOER 10M RANDAARDE IP44 NEOPREEN 3X1.5 ZWART in Jollain-Merlin

Een verlengsnoer is een elektriciteitssnoer bestaande uit koperdraden met een rubberen, neopreen of vinyl ommanteling. De aders van een verlengsnoer bestaan, in tegenstelling tot installatiedraad, uit een aantal dunne koperdraadjes, waardoor ze soepel zijn en makkelijk buigen.

Het belangrijkste kenmerk van een verlengsnoer is dat de contactstoppen aan de twee uiteinden van hetzelfde type zijn, het ene mannelijk en het andere vrouwelijk, zodat het mogelijk is de uiteinden aan elkaar te steken.

Wanneer een verlengsnoer langer is dan circa drie meter zit het veelal op een haspel. Zit het niet op een haspel, dan kan het snoer recht of gespiraliseerd zijn.

Waar is dit artikel voor geschikt:
Het woord zegt het eigenlijk al: een verlengsnoer wordt gebruikt om te verlengen. Bijvoorbeeld wanneer u ver uit de buurt van een wandcontactdoos (stopcontact) moet werken of als een groep van de elektriciteit is uitgeschakeld.

Hoe werkt het:
Om gebruik te kunnen maken van een verlengsnoer dient u deze aan te sluiten op een wandcontactdoos (stopcontact). Aan het uiteinde van het verlengsnoer bevind zich het vrouwelijke eind waarin de stekker van het desbetreffende apparaat gestoken dient te worden. U kunt u uw apparaat aanzetten en gebruiken.

Specificaties:
– Met randaarde.
– Spatwaterdicht IP44.
– Geschikt voor buitengebruik
– Met neopreenkabel.
– 10 meter.
– Maximaal 3500 Watt
– Zwart (EAN code: 8711332185410 ) (ID: 9200000026257863 Exin) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Jollain-Merlin ? EXIN VERLENGSNOER 10M RANDAARDE IP44 NEOPREEN 3X1.5 ZWART in Jollain-Merlin

Klus gerief kopen in Henegouwen

Meestal wordt jouw bestelling “EXIN VERLENGSNOER 10M RANDAARDE IP44 NEOPREEN 3X1.5 ZWART” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante tools Mobiele voeding in de regio van Brunehaut (België).

Bestellen? in Brunehaut

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen. Weet dat dit een gekend merk is: mediamarkt enz.


Er zijn veel shops nabij Brunehaut. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol klussenerop.nl EXIN VERLENGSNOER 10M RANDAARDE IP44 NEOPREEN 3X1.5 ZWART in Jollain-Merlin


Reageren is niet mogelijk.