☆☆ Einhell DSS 260/2 Slagmoersleutelset Stuntprijzen

☆☆ Einhell DSS 260/2 Slagmoersleutelset Stuntprijzen

Einhell DSS 260/2 Slagmoersleutelset in Dalfsen

De Einhell DSS 260/2 Slagmoersleutelset op luchtdruk biedt een pneumatische perslucht-slagmoersteutel in combinatie met verschillende accessoires. Zo biedt de machine uitkomst bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden in huis, in een garage of op een werkplaats.

Praktische en krachtige alleskunner

Deze pneumatische perslucht-slagmoersleutel is onder meer te gebruiken bij de vervanging van autobanden. De machine werkt met een maximale werkdruk van 6,3 bar, wat voldoende is voor de uitvoering van een breed scala aan werkzaamheden.

Instelbaar slagmoment

De machine met een hoog losdraaikoppel biedt een viervoudig instelbaar slagmoment voor een rechts- en linksloop van de kop van deze machine. Dit vergroot de inzetmogelijkheden van de machine en biedt je veel vrijheid bij het gebruik ervan.

Trillings gedempt handvat

Dankzij het trillings gedempte en slipvrije handvat van deze machine, ligt de pneumatische perslucht-slagmoersteutel veilig en stabiel in de hand. Zo wordt het gebruiksgemak van de machine bevorderd.

Stabiele behuizing

De machine is voorzien van een stabiele behuizing die gemaakt is van spuitgietaluminium. Hiermee wordt een lange levensduur van de machine bevorderd.

Inbegrepen steeknippel

Met de standaard meegeleverde steeknippel is het mogelijk om de machine aan te sluiten op luchtaansluiting.

Steeksleutelset

Om de machine bij een breed scala aan werkzaamheden te kunnen gebruiken, wordt de machine geleverd met een grote steeksleutelset. In deze set vind je elf verschillende steeksleutels van 9, 10, 11, 13, 14, 17, 19, 22, 24 en 27 millimeter.

Inbegrepen accessoires

Naast de uitgebreide steeksleutelset wordt er een inbussleutel en een oliefles met de machine meegeleverd. Zo kun je direct aan de slag met het uitvoeren van verschillende werkzaamheden.

Handige transport- en opbergkoffer

Na het gebruik van de machine kun je deze veilig opbergen in de meegeleverde transport- en opbergkoffer. Deze koffer is ook te gebruiken voor het transport van de machine.

De belangrijkste specificaties van de machine:

  • Max. werkdruk: 6,3 bar
  • Met 11-delige doppenset
  • Geleverd in kunststoef transport- en opbergkoffer
  • Dit product maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn
  • Einhell compressor accessoires werken enkel op een EURO-koppeling
  • 2 jaar fabrieksgarantie

(EAN code: 4006825504361 Compressor) (ID: 9200000010737568 Einhell) Ben je een Doe Het Zelver in Dalfsen ? Einhell DSS 260/2 Slagmoersleutelset in Dalfsen

Doe het zelf benodigdheden kopen in Overijssel

Meestal wordt jouw bestelling “Einhell DSS 260/2 Slagmoersleutelset” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante tools Compressoraccessoires in de regio van Dalfsen (Nederland).

Online in Dalfsen

Er zijn veel manieren om een koopwaar aan te schaffen. Weet dat dit een gekend merk is: mediamarkt …


Er zijn veel winkels nabij Dalfsen. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com klussenerop.nl Einhell DSS 260/2 Slagmoersleutelset in Dalfsen


Reageren is niet mogelijk.