☆☆ Byron BY504E Draadloze Deurbel – Met flashlight en wisselbare covers – 125 meter bereik Stuntprijzen

☆☆ Byron BY504E Draadloze Deurbel – Met flashlight en wisselbare covers – 125 meter bereik Stuntprijzen

Byron BY504E Draadloze Deurbel - Met flashlight en wisselbare covers - 125 meter bereik in Javingue

Met deze draadloze deurbelkit model BY504E van Byron hoor je in je hele woning wanneer er bij je aangebeld wordt. Omdat deze deurbel draadloos is, is hij eenvoudig te plaatsen zonder dat je draden hoeft te trekken. Deze set heeft een bereik van 125 meter, 8 melodieën en een “nightglow” deurdrukker. Daarnaast is deze ook voorzien van flashlight en twee wisselbare covers!

De gong/ontvanger
Deze fraai vormgegeven gong kun plaatsen waar je maar wilt. De gong is namelijk volledig draagbaar omdat deze werkt op 3 x AA batterijen (excl.). Dit is met name handig als je bijvoorbeeld op zolder of in je tuin bent. De gong is uitgevoerd in wit kunststof met twee wisselbare covers. Je kan de gong daarmee zelf in zwart of antraciet uitvoeren. De gong heeft tevens een volumeregelaar en deze gong is ook te monteren aan de wand. Tenslotte geeft de ontvanger een flitslicht af wanneer er aangebeld wordt.

De deurdrukker
De bijbehorende deurdrukker is zeer eenvoudig te installeren omdat deze op een 1 CR2032 batterij werkt. (incl.) Uiteraard is deze drukker weersbestendig met een beschermingsklasse IP44. De drukker is uitgevoerd in wit kunststof en is voorzien van een naamplaatjeshouder. Daarnaast gloeit de ring om de drukknop op in het donker, zeker handig wanneer er geen of weinig licht bij de voordeur is.

Melodieën
Dit model heeft 8 melodieën

Installatie
De deurdrukker is makkelijk te bevestigen met een tweetal schroeven of met dubbelzijdige tape. De set kiest zelf automatisch 1 van de zelflerende codes. Op die manier zal de set niet interfereren met een eventuele set van je buren.

Het bereik
Dit model heeft een bereik van maximaal 125 meter en is daarmee geschikt voor de meeste woningen. In het algemeen kan je stellen dat het aangegeven bereik als volgt beïnvloed kan worden:
• Open ruimte: 100% van het maximale bereik
• Houten muren of grote obstakels: 80- 95% van het maximale bereik
• Stenen muren of grote obstakels: 60- 80% van het maximale bereik
• Metalen muren of grote obstakels : 0-20% van het maximale bereik (EAN code: 8711658468518 ) (ID: 9200000039510162 Byron) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Javingue ? Byron BY504E Draadloze Deurbel - Met flashlight en wisselbare covers - 125 meter bereik in Javingue

Doe het zelf benodigdheden bestellen in Namen

Meestal wordt jouw item “Byron BY504E Draadloze Deurbel – Met flashlight en wisselbare covers – 125 meter bereik” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede tools Deurbellen in de regio van Beauraing (België).

Waar? in Beauraing

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen. Weet dat dit een stabiel merk is: Gamma …


Er zijn veel winkels nabij Beauraing. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol klussenerop.nl Byron BY504E Draadloze Deurbel - Met flashlight en wisselbare covers - 125 meter bereik in Javingue


Reageren is niet mogelijk.