☆☆☆ BLACK+DECKER – Mouseā„¢ Detailschuurmachine – 120 watt – Met accessoires en koffer Stuntprijzen

☆☆☆ BLACK+DECKER – Mouseā„¢ Detailschuurmachine – 120 watt – Met accessoires en koffer Stuntprijzen

BLACK+DECKER - Mouseā„¢ Detailschuurmachine - 120 watt - Met accessoires en koffer in Hurpesch

Delta-schuurmachine | Vorm zool: Delta | 120 Watt

Met de BLACK+DECKER Mouse KA2500K-QS 120W schuurmachine haal je een schuurmachine in huis die zelfs op de meest moeilijk bereikbare plekjes zijn werk kan doen. Het meegeleverde innovatieve schuurgaas gaat vier keer langer mee dan standaard schuurpapier.

Gebruik

De schuurmachine is met name geschikt voor het schuren van kleine, lastig te bereiken plaatsen en hoeken. Voor grote oppervlakten is deze machine minder geschikt.

Voordelen

Het nieuwe compacte design van deze schuurmachine zorgt voor een optimale controle tijdens het schuren. De machine maakt gebruik van innovatief schuurgaas, dat vier keer langer meegaat dan normaal schuurpapier. Het micro stoffilter systeem helpt je werkomgeving schoon te houden.

Specificaties

  • BLACK+DECKER Mouse KA2500K-QS 120W schuurmachine
  • Compact design voor optimale controle
  • Micro stoffilter systeem voor optimale stofopvang
  • Innovatief schuurgaas dat vier keer langer meegaat dan standaard schuurpapier
  • Stofdichte schuifschakelaar

Verpakkingsinhoud

  • BLACK+DECKER Mouse KA2500K-QS 120W schuurmachine
  • Opbergkoffer
  • Drie keer schuurgaas (80g, 120g en 180g)
  • Detailvinger opzetstuk
  • Twee keer schuurpapier voor vinger schuurhulpstuk

Over het merk BLACK+DECKER

Ben jij een klusser in hart en nieren? Of waag je juist je eerste voorzichtige stappen in de wereld van het verbouwen? Hoe dan ook, goed gereedschap is onmisbaar bij elke klus. BLACK+DECKER is een wereldwijd leidend topmerk met een zeer breed assortiment. Van de bekende decoupeerzaag tot klopboor, verfspuitsysteem of schuurmachine. Kies je voor powertools van BLACK+DECKER? Dan ben je verzekerd van een uitgebreide service en garantie. En je gereedschap? Dat gaat jarenlang mee en levert altijd topprestaties! Ga daarom ook eens naar de merkenpagina van BLACK+DECKER om alles te zien. (EAN code: 5035048466018 ) (ID: 9200000035633569 BLACK+DECKER) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Hurpesch ? BLACK+DECKER - Mouseā„¢ Detailschuurmachine - 120 watt - Met accessoires en koffer in Hurpesch

Doe het zelf benodigdheden bestellen in Limburg

Meestal wordt jouw item “BLACK+DECKER – Mouseā„¢ Detailschuurmachine – 120 watt – Met accessoires en koffer” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante tools Schuur- & Polijstmachines in de streek van Gulpen-Wittem (Nederland).

Online in Gulpen-Wittem

Er zijn veel manieren om een koopwaar te kopen. Weet dat dit een stabiel firma is: mediamarkt enz.


Er zijn tal van shops nabij Gulpen-Wittem. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol www.klussenerop.nl BLACK+DECKER - Mouseā„¢ Detailschuurmachine - 120 watt - Met accessoires en koffer in Hurpesch


Reageren is niet mogelijk.